Betrokkenheid en persoonlijke

aandacht. Daar staan wij voor.


Carintreggeland biedt onder andere wijkverpleging, dagbegeleiding, verpleeghuiszorg, herstelzorg, fysiotherapie en ergotherapie voor ouderen. En dragen we bij aan waardevol leven voor onze cliënten.

Met ruim 4000 professionals en talloze vrijwilligers is Carintreggeland de grootste zorgorganisatie van Twente. Iedere dag werken we aan betere zorg. We zijn lokaal en kleinschalig georganiseerd, met een hoge betrokkenheid en veel persoonlijke aandacht.

Wat we doen, doen we met aandacht. Voor onze cliënten maar ook voor jou als medewerker. We zijn innovatief en werken samen met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Er is volop ruimte om door te ontwikkelen. Bij ons heb je geen baan, maar een loopbaan!

Aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden

Bij Carintreggeland werken we vanuit oprechte interesse in mensen. In je cliënten, bewoners, hun naasten en je collega’s. We bieden zorg aan cliënten, van de tijd dat zelfstandig wonen nog prima gaat, tot de tijd waarin een cliënt in één van onze Carintreggeland huizen komt wonen.

Door onze omvang zijn er volop mogelijkheden. We hebben onder andere cliënten met geheugenproblematiek, bewoners met somatische klachten en revalidatie. Je werkt in de wijkzorg, thuisbegeleiding, ondersteunende diensten of op een van onze 22 zorglocaties, met verschillende doelgroepen.

De dagbegeleiding bij Carintreggeland biedt ondersteuning aan mensen om de dag te structureren of om thuis de regie beter te blijven voeren. We stimuleren en activeren het geheugen en ondersteunen deelnemers om zelfredzaam te blijven of dit te verbeteren, zodat zij langer mee kunnen blijven doen in de maatschappij.

Thuisbegeleiding begeleidt de cliënt thuis. Dit doen zij door te ondersteunen bij bijvoorbeeld het organiseren van het huishouden, het opbouwen van een dag- en weekritme of het leggen/herstellen van sociale contacten. Je werkt veel samen met collega’s en partners binnen het zorg en welzijnsnetwerk.

Alle behandelaren en specialisten zijn georganiseerd in een expertisecentrum Het expertisecentrum bestaat uit acht vakgroepen psychologie, fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek en logopedie, geestelijke verzorging, muziektherapie en de medische vakgroep.

Je hebt in een verpleeghuis niet alleen te maken met medische aspecten, maar met de hele woonsituatie. Daardoor werk je met een heel breed en divers team, waarin bijvoorbeeld ook logopedisten, psychologen, psychomotorisch therapeuten en maatschappelijk werkers werken. Je draagt bij aan Waardevol leven van onze bewoners. Zo werken we samen in multidisciplinaire teams en wordt de zorg vanuit verschillende invalshoeken benaderd.

Werken op jouw manier

Werk je het liefst langere tijd in dezelfde werkomgeving met dezelfde doelgroep, of wissel je liever regelmatig van werkomgeving omdat dat je beter uitkomt. Het kan bij Carintreggeland. Wij zoeken voor jou de baan die bij je past. Zodat jij waardevol kunt werken.

Waardevol werken

Bij Carintreggeland vinden we het belangrijk dat je gezond, fit en op een fijne manier werkt. Met plezier in je werk, de juiste vakkennis, volop mogelijkheden, ruimte om te ontwikkelen en balans tussen werk en privé. Alleen dan kun je waardevol werken. Samen kijken we wat voor jou belangrijk is en geven we waardevol werken inhoud.

Waardevol werken betekent bij ons:

  • Je kan je werk goed doen en hebt alles wat nodig is.
  • Je voelt je veilig en betrokken. Je voelt je thuis in onze organisatie.
  • Je zit lekker in je vel, ook mentaal.
  • Er is een goede balans tussen werk en privé.
  • Je bent geïnspireerd om te leren en ontwikkelen in kennis en vaardigheden.

Duurzaamheid

Een duurzame toekomst is een gezonde toekomst. Dat vraagt om bewustwording en anders werken. Zo werken we aan het verminderen van afval en het verminderen van medicijnresten in het water. Maar we gaan ook duurzaam om met onze mededewerkers. Lees meer hierover op de website van Carintreggeland, klik hier

 

 

 

 

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

 

 

 

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

Wij helpen je graag aan 

een loopbaan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 


Lotte Gasman
 

Recruiter


Christy Prins
 

Recruiter


Esther Wijlens
 

Recruiter


Leslie Schutte
 

Recruiter
        
Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy
        

 

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daar staan wij voor.


Carintreggeland biedt wijkverpleging, dagvoorzieningen en tijdelijke opname, verpleeghuiszorg, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En meer. We doen alles om een waardevol leven voor onze cliënten mogelijk te maken. Met ruim 4000 professionals en talloze vrijwilligers is Carintreggeland de grootste zorgorganisatie van Twente. Iedere dag werken we aan betere zorg. We zijn lokaal en kleinschalig georganiseerd, met een hoge betrokkenheid en veel persoonlijke aandacht. Naast een menselijke organisatie zijn we innovatief. De organisatorische en technische innovaties ontstaan vaak in eigen huis, naar aanleiding van gesprekken tussen collega’s en met cliënten, andere organisaties, betrokken burgers en partners.

Aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden

Bij Carintreggeland werken we vanuit oprechte interesse in mensen. In je cliënten, bewoners, hun naasten en je collega’s. We bieden zorg aan cliënten, van de tijd dat zelfstandig wonen nog prima gaat, tot de tijd waarin een cliënt in 1 van onze Carintreggeland huizen komt wonen.
Door onze omvang zijn er volop mogelijkheden. We hebben onder andere cliënten met geheugenproblematiek, bewoners met somatische klachten en revalidatie. Je werkt in de wijkzorg, thuisbegeleiding, ondersteunende diensten of op een van onze 22 zorglocaties, met verschillende doelgroepen. Wij bieden alle zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten, zowel intra- als extramuraal in ons werkgebied.

De dagvoorziening bij Carintreggeland, biedt ondersteuning aan mensen om de dag te structureren of om thuis de regie beter te blijven voeren. We stimuleren en activeren het geheugen en ondersteunen deelnemers om zelfredzaam te blijven of dit te verbeteren, zodat zij langer mee kunnen blijven doen in de maatschappij.

Thuisbegeleiding begeleidt de cliënt thuis om zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld het organiseren van het huishouden, het opbouwen van een dag- en weekritme of het leggen/herstellen van sociale contacten. Je doet het veelal samen met collega’s en partners binnen het zorg en welzijnsnetwerk.

Alle behandelaren en specialisten zijn georganiseerd in een expertisecentrum Het expertisecentrum bestaat uit 8 vakgroepen psychologie, fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek en logopedie, geestelijke verzorging, muziektherapie en de medische vakgroep.

Je hebt in een verpleeghuis niet alleen te maken met medische aspecten, maar met de hele woonsituatie. Daardoor werk je met een heel breed en divers team, waarin bijvoorbeeld ook logopedisten, psychologen, psychomotorisch therapeuten en maatschappelijk werkers werken. Je probeert er samen voor te zorgen dat mensen het zo goed mogelijk hebben. Zo werken we samen in multidisciplinaire teams en wordt de zorg vanuit verschillende invalshoeken benaderd.

Werken op jouw manier

Langere tijd in dezelfde werkomgeving met dezelfde doelgroep, of je wisselt regelmatig van werkomgeving omdat dat je beter uitkomt. Het kan bij Carintreggeland. Wij bieden wat je het beste past. Op een manier die waardevol werkt.

Waardevol werken

Bij Carintreggeland vinden we het belangrijk dat je gezond, fit en op een fijne manier werkt. Met plezier in je werk, de juiste vakkennis, volop mogelijkheden én ruimte om te ontwikkelen en balans tussen werk en privé. Alleen dan kun je waardevol werken en is je werk waardevol voor jou en voor anderen. De invulling is voor iedereen verschillend. Daar houden we rekening mee. Samen kijken we wat voor jou belangrijk is en geven we waardevol werken inhoud.

Waardevol werken betekent bij ons:

  • Je kan je werk goed doen en hebt alles wat nodig is.
  • Je voelt je veilig en betrokken. Je bent thuis in onze cultuur.
  • Je zit lekker in je vel, ook mentaal.
  • Er is een goede balans tussen werk en privé.
  • Je bent geïnspireerd om te leren en ontwikkelen in kennis en vaardigheden.

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

Wij helpen je graag aan 

een loopbaan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900 

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

Carintreggeland

Volg ons op sociale media