Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Ambitieuze Verpleegkundigen niveau 5

 • Heb jij ervaring als Verpleegkundige?
 • Ben jij benieuwd wat er nog meer voor uitdagingen zijn in jouw vakgebied?
 • Zou jij graag de mogelijkheid willen om meer ervaringen op te doen en verder te ontwikkelen?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Ter uitbreiding van onze pool hebben we de mogelijkheid om jou zeer waardevolle, veelzijdige werkervaring op te laten doen bij Carintreggeland! Je komt in dienst bij Careflex en dan wordt je tijdelijk ingezet bij een team waar jouw ervaring, kennis en leergierigheid erg wordt gewaardeerd. Dit kan zijn dat er tijdelijke extra versterking nodig is in het team of dat je bijvoorbeeld een collega vervangt tijdens ziekte of verlof. Dit biedt jou de gelegenheid om veelzijdige werkervaring op te doen. Op het moment dat je in dienst komt, gaan we samen bekijken waar je je graag in wilt ontwikkelen of welke werkervaring je graag wilt opdoen. Aan de hand daarvan bepalen we samen waar je tijdelijk gaat werken om deze ervaringen en kennis op te doen. Dit maakt dat je in korte periode veel kunt zien, leren en ervaren!
Carintreggeland heeft verpleeg- en verzorgingshuizen met verschillende woningen en doelgroepen (PG/Somatiek/Revalidatie/ELV), maar ook in de wijkzorg kun je ervaren wat het verschil is tussen de zorgbehoeften en wat het verschil in werkomgeving van een dorp, het buitengebied of een bruisende stadswijk betekent.

Mocht je ontdekken dat je voorkeur hebt voor een bepaalde expertise dan zijn er voldoende mogelijkheden om je te oriënteren naar een werkplek waar jij écht blij wordt en waar je wellicht voor vast zou willen blijven werken of misschien zijn deze flexibele werkplekken wel juist de diversiteit waar jij naar op zoek bent! Graag gaan we samen in gesprek over jouw wensen, behoeften en ambities. We hebben de voorkeur voor mensen die 28-36 uur willen werken, maar minder mag ook.

Wie ben jij

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding
 • Je wilt graag meer werkervaring op doen en je houdt van een uitdaging
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je bent op zoek naar afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving!

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.707,64 bruto op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: Klik hier

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  
Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!
Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  
Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Perik, e-mail careflex@carintreggeland.nl, Tel 06 34360572

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy