Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Woonwelzijnsassistent

 • Maak jij graag écht contact met mensen? 
 • Zou jij graag zorg willen dragen voor de schone leefomgeving van onze bewoners?
 • Heb jij affiniteit met huishoudelijke hulp?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie De Wieken in Delden hebben we de mogelijkheid voor jou om als Woon-welzijnsassistent te komen werken. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat de cliënten kunnen genieten van een schone leefomgeving. De cliënten hebben natuurlijk elke dag een schone leefomgeving nodig en daar zorg jij voor. Je zorgt dat de algemene ruimten en de persoonlijke kamers schoon zijn. Je verricht deze werkzaamheden in de kamers en in de algemene ruimten van de locatie. Afhankelijk van de zelfredzaamheid van de cliënt geef je de planten water, ruim je op, maak je de bedden op, maak je schoon en help je met de afwas. Daarnaast maak je ook de koffiemachine schoon, vul je toiletpapier aan en vervang je handdoeken en theedoeken, zodat de ruimte schoon is zoals afgesproken. De cliënten zijn ook blij met het contact en het praatje met jou!

Je bent iemand die sociaal is en die in staat is om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen, maar houdt ook erg van orde en netheid. De diensten zijn zowel doordeweeks als in het weekend. We houden graag rekening met jouw beschikbaarheid en wensen. Hierover gaan we graag in overleg. 

De functie is voor 6 uur per week en mogelijkheid tot inval-uren. 

Wie ben jij

 • Je hebt passie voor de zorg
 • Je weet van aanpakken en je werkt nauwkeurig
 • Je kunt zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je houdt van een praatje
 • Je hebt humor en voor jou geldt; een dag niet gelachten is een dag niet geleefd
 • En je bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend.

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur. 

 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy