Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verzorgende IG in de wijk

 • Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis? 
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen? 
 • Heb jij een positieve levensinstelling en een flinke dosis humor?  

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 

Enter Team 2 heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom het centrum van Enter, met een deel buitengebied. Ons werkgebied is overzichtelijk waardoor je makkelijk met de fiets je routes kunt doen. Natuurlijk hebben we ook een dienstauto klaar staan. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de client kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de client. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.  

We werken samen in een team met fijne collega's. Onze personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt.  We doen het met elkaar en zetten samen de schouders eronder om onze cliënten de beste zorg te bieden en met elkaar waardevol werken mogelijk te maken. We zoeken altijd naar mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. In de huidige tijd vaak via beeldbellen met de iPad en ontmoeten we elkaar op ons wijk kantoor. Zo hebben we alle tijd om de werkdag door te nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als team groeien. Veel tijd besteden we ook aan onze nieuwe collega's, dat vinden we ontzettend belangrijk. Een hartelijk ontvangst, een leuke en leerzame inwerkperiode om je goed wegwijs te maken en zorgen dat jij je ook thuis gaat voelen in ons team dat is waar wij voor gaan!  

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Jij bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook richting jouw collega’s
 • Je vindt  afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
 • En bent in bezit van een rijbewijs 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract voor 16 - 20 uur, uren bespreekbaar.
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; via opleiding, coaching of specifieke onderwerpen waarin jij je mag specialiseren. Ook mogelijkheden om je te ontwikkelen richting niveau 4 verpleegkundige. 
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!    
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.    

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig!

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Stel deze dan aan Marleen Schippers, telefoonnummer: 06-34354686.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy