Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verpleegkundige niveau 4 in de wijk

 •         Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
 •         Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
 •         Werk jij graag in een hecht en vrolijk team waar collega’s voor elkaar klaar staan

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

In ons wijkteam Rossum hebben we ruimte voor een enthousiaste verpleegkundige niveau 4. Onze routes lopen van Rossum centrum naar het mooie Twentse achterland van Rossum. Wij kennen een grote afwisseling qua zorgvraag. We hebben zowel kortdurende als langdurende zorg. Veel van onze cliënten kunnen door de fijne mantelzorg van familie lang thuis blijven wonen waardoor we jarenlang de zorg voor meneer of mevrouw op ons mogen nemen. Hierdoor ontstaat een mooie band met de cliënt en weet je goed op welke manier je passende zorg kunt leveren. In ons werkgebied zie je de Twentse nuchterheid terug, met elkaar de schouders eronder, zo zorgen we samen!  

Als verpleegkundige ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je  teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wijkzorg Rossum is een hecht en betrokken team en werkt zelfstandig. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van jong en oud. Met elkaar zorgen we voor optimale flexibiliteit. Wij staan als team altijd voor elkaar klaar, bij ons is er nooit gedoe, met elkaar lossen we hetgeen we tegenkomen altijd weer op. We komen na de routes samen in ons wijkkantoor in het centrum van Rossum (het Kulturhus). Het mooie van ons wijkkantoor is dat onze cliënten hier  heel makkelijk even binnenlopen voor een praatje, dit is altijd weer gezellig. We zoeken een collega voor ongeveer 16 uur. Mocht jij heel goed passen in het plaatje, maar graag meer uur willen werken? Dan is dit bespreekbaar en zouden we eventueel met het team in Weerselo kunnen samenwerken. Ook dan maken we dus graag kennis met jou!

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende niveau 4 opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken  
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn 
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een team met 10 gezellige en professionele collega’s
 • Veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur als verpleegkundige niveau 4

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kimberley Visschedijk 06 5115 99 15. Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy