Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Casemanager Dementie 

 • Ben jij initiatiefrijk?
 • Ben jij de Casemanager die meedenkt en direct actie onderneemt?
 • Ben jij de aanpakker die wij zoeken?

Solliciteer dan nu!

Voor regio Noord-Oost Twente zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste collega. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient. 
 
Wil jij ervoor zorgen dat mensen met dementie zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en zet jij het welbevinden van deze doelgroep voorop? Lijkt het jou een uitdaging om vanuit jouw specialistische zorgkennis te werken aan de beste zorg en kwaliteit van leven van de cliënt met dementie? Ben jij een zelfstandige, signalerende en inspirerende HBO-er die gaat voor optimale zorg- en dienstverlening? Vind jij het leuk om andere professionals te coachen en te adviseren, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen?  

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als casemanager dementie ondersteun en begeleid je zowel de mens met dementie als diens mantelzorgers. Daarnaast bewaak je de onderlinge samenhang in de zorgverlening, zodat breed verantwoorde zorg geleverd kan worden vanuit de vraag en de behoefte van de hulpvrager.  

De casemanager is een expert in het web van het zorgaanbod op het gebied van dementie en zorgt ervoor dat de cliënt met dementie zo lang mogelijk thuis kan wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Dit geldt niet alleen voor de cliënt zelf, maar ook eventueel voor diens mantelzorger. Als thuis wonen niet meer haalbaar is, ondersteun je in de toeleiding naar een passende woonomgeving. Je werkt aanvullend op en versterkt het al aanwezige cliëntsysteem. 

In overleg met klant, mantelzorger, het zorgteam en/of andere zorg professionals wordt de inhoud van de zorg bepaald. Daarbij ben je proactief en anticipeer je op hetgeen gaat komen. De casemanager levert een bijdrage aan het ontwikkelen, integreren, profileren en professionaliseren van casemanagement bij dementie.  

Wie ben jij

 •  Je hebt een zorg gerelateerd achtergrond en afgeronde HBO-opleiding is een vereiste
 •  Kennis van dementie en affiniteit met mensen met dementie is een vereiste
 •  Een afgeronde post HBO-opleiding tot Casemanager dementie is een pré
 •  Je beschikt over een rijbewijs en je hebt een auto tot je beschikking
 •  Een gesprekspartner voor zowel professionals als informele zorgverleners die systematisch en analytisch kan denken en zich kan bewegen in complexe (familie)situaties, een vertrouwensband kan opbouwen en kan omgaan met tegengestelde belangen
 •  Een teamspeler, die ook zelfstandig werkt, iemand die organisatie overstijgend kan denken, proactief is, in enige mate gezag uitstraalt en beschikt over de nodige (levens)ervaring

Je vindt bij ons

 •  Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 •  Uitstekende groeimogelijkheden
 •  Samenwerking in professionele zorgteams
 •  Beloning volgens CAO VVT FWG 50 met een maximum van € 4.061,27 op basis van 36 uur
 •  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 •  Uitzicht op verlenging van het contract/vast contract

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:  Ellen Hemel 06-50054236 of Emiel Ruijter 06-50171591

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 25 mei 2023.

Je sollicitatie dien je uiterlijk vóór 19 mei in te zenden. 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2023Iprivacy