Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Facilitair assistent

 • Weet jij alles over het werken in de horeca?
 • Een welkom gevoel geven creëren is voor jou vanzelfsprekend?
 • Heb jij oog voor wat een ander nodig heeft? 

Dan zien we jou sollicitatie graag tegemoet!

Op onze locatie St. Elisabeth in Delden hebben we ter uitbreiding van ons team plek voor een facilitair assistent. In deze functie omvang en begeleid je gasten. Je weet een gevoel van welkom te creëren!

In deze functie werk je altijd samen met een collega Medewerker Gastvrijheid & Voeding en samen voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality . Jouw werkzaamheden bestaan uit keuken- en horeca werkzaamheden. Zoals het opnemen van bestellingen, schoonhouden van de ruimten, serveren van maaltijden in het restaurant voor de bewoners en de gasten, afruimen en bijhouden van aftekenlijsten. Je maakt ruimten klaar voor lunches of activiteiten voor onze bewoners. Daarnaast sta je onze gasten in ons restaurant natuurlijk te woord en geef je ze een welkom gevoel.

De werkzaamheden vinden plaats in de ochtenden. Maar het meest wordt je ingepland in de middagen en in de avonden. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die op maandag t/m vrijdag en af en toe in het weekend, flexibel beschikbaar is. 

Je hebt kennis op mbo-3 niveau en ervaring op het gebied van horeca en je bent bekend met H.A.C.C.P. en Sociale Hygiëne.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit 24 collega’s en met elkaar zorgen jullie voor de gasten op de locatie van 7.30 uur tot 19.30 uur van maandag tot en met vrijdag én in het weekend. Deze functie is op oproep basis en je werkt met een wisselend rooster die je tijdig weet. 

Wie ben jij

 • Kennis van HACCP regelgeving.
 • Hulpvaardig, tactvol, gastvrij, oplettend en vriendelijk.
 • Je hebt een positieve instelling
 • Je bent flexibel beschikbaar op maandag t/m vrijdag en af en toe in de weekenden.
 • Je houdt ervan om samen met collega’s te werken, maar je kunt ook zelfstandig zijn

Je vindt bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Je gaat samenwerken met je professionele, gezellige collega's
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.205,- bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen Gea Zegger op emailadres  g.zegger-paskamp@carintreggeland.nl

 Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy