Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Flexpool medewerker Verzorgende IG (zomervakantie 2022)

 • Volg jij de opleiding verzorgende IG niveau 3 (laatste leerjaar) of ben jij trotse bezitter van dit mooie diploma?
 • Ben jij beschikbaar tijdens de vakanties dit jaar?
 • Heb jij interesse in een uitdagende baan binnen de wijkverpleging van Enter?

Ja? Mooi, dan komen wij graag met jou in contact!

Binnen de wijkverpleging van Enter team 1 en 2 is er de kans om als Verzorgende IG (laatste leerjaar) een superleuke bijbaan te krijgen. Ben je al in het bezit van jouw diploma? Top! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Onze wijkverpleging Enter heeft een gevarieerde clientsamenstelling, waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom het centrum van Enter, met een deel buitengebied. Je kan de routes heerlijk met de fiets af, want het werkgebied is overzichtelijk en alles ligt dicht bij elkaar. Liever met de auto? Ook dat kan! Ben je niet in het bezit van een eigen auto, maar wel een rijbewijs? Dan is er voor jou de mogelijkheid om de route met een dienstauto te kunnen doen. In onze wijkverpleging ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de client kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de client. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. 

Jij als onze collega komt in een team te werken met fijne collega's. Onze personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We doen het met elkaar en zetten samen de schouders eronder om onze cliënten de beste zorg te bieden en met elkaar waardevol werken mogelijk te maken. We besteden daarnaast ook veel tijd aan onze nieuwe collega's, dat vinden we ontzettend belangrijk. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ook thuis gaat voelen in ons team dat is waar wij voor gaan!  

In deze bijbaan heb je de gelegenheid om veel te leren en een leuk zakcentje bij te verdienen natuurlijk! We vinden het ook belangrijk dat je bijbaan goed te combineren blijft met je studie en zullen daarom de uren die je beschikbaar bent en je rooster goed met elkaar afstemmen.  

Wie ben jij

 • Jij bent student verzorgende IG (laatste leerjaar) of trotse diploma bezitter
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Jij bent communicatief erg vaardig en ben niet bang om jouw mening te delen
 • Je bent een luisterend oor voor onze clienten en oprecht geinteresseerd
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs

Je vindt bij ons

 • De kans op een geweldige werkervaring tijdens de zomerperiode
 • Mogelijkheid om na de zomerperiode te blijven werken in een leuke baan/bijbaan
 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
 • Beloning volgens CAO VVT

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.     

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! 

Interesse

Heb je vragen over jouw werk als Flexpool medewerker tijdens de zomervakantie? Stel deze dan aan Marleen Schippers - Zwolsman, telefoonnummer: 06-34354686.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy