Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Flexpool medewerker zomerperiode, Almelo, 0 uren

 • Ben jij student in opleiding helpende(plus), verzorgende IG, verpleegkundige (3e of 4e leerjaar)?
 • Ben jij al afgestudeerd en in het bezit van jouw diploma?
 • Wil jij een fantastische (bij)baan binnen de afdelingen somatiek?

Ja? Leuk! Wij komen graag met jou in contact.

Voor onze locatie Eugeria zijn wij binnen de afdeling somatiek op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams tijdens de zomerperiode komen versterken. Binnen onze afdeling somatiek wonen in totaal 32 cliënten met somatische problematiek. Onze cliënten wonen zelfstandig in eigen appartement en kleinschalig in groepjes van 8 cliënten per woning. Geen dag voor jou is hetzelfde en door onze kleinschalige woonvorm leer je ook écht elke bewoner goed kennen. Hoe leuk!

Als onze collega ondersteun jij bij alle voorkomende ADL-taken en werkzaamheden. Denk hierbij aan taken als; ondersteunen bij wassen, douchen, verzorgen van was- en strijkgoed en maak jij een praatje met jouw cliënten. Jij biedt een luisterend oor en door jouw positieve en enthousiaste houding kijken onze bewoners uit naar jouw komst!

Verder ondersteun jij bij het ontbijt, lunch en avondeten. En ben jij volgens jouw opleiding al bevoegd en bekwaam om medicatie te vertrekken en verpleegtechnische handelingen uit te voeren, dan behoort dit natuurlijk ook tot jouw takenpakket. Je leest het al; genoeg uitdaging en werkzaamheden passend bij jouw bevoegd- en bekwaamheden uit jouw opleiding. Maatwerk noemen we dat!

Beeld jezelf nu eens in dat jij op jouw oude dag onze zorg nodig hebt. Hoe zie jij dit dan graag voor je? En hoe dankbaar ben jij die zorgmedewerker die jou dagelijks met veel liefde verzorgt en ontzorgt? Precies! Dit is dus jouw kans om écht van betekenis te zijn. Zien wij jouw sollicitatie tegemoet? 

Wie ben jij

 • Jij legt makkelijk contact en luistert écht naar het verhaal van onze ouderen, want zoveel levenservaring dat verveelt toch nooit om naar te luisteren!
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • Jij wilt graag leren en relevante werkervaring opdoen, passend bij jouw opleiding en leerjaar
 • Je bent enthousiast en durft vragen te stellen
 • Jij bent beschikbaar tijdens de zomerperiode en werkt graag wisselende diensten binnen verschillende teams

Je vindt bij ons

 • Een geweldige (bij)baan passend bij jouw opleiding en leerjaar. Maatwerk noemen wij dat!
 • De kans om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen
 • Beloning volgens CAO VVT; functieschaal passend bij jouw functie.
 • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!
 • En wie weet houd jij hier wel een leuke (bij)baan aan over

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  

Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met onze collega Inge Meilink op telefoonnummer: 06-20155959 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy