Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Flexpool medewerker zomerperiode, Enter wijkverpleging, 0 uren

 • Ben jij student helpende plus of verzorgende IG (laatste leerjaar) of al afgestudeerd
 • Zoek jij afwisseling in jouw bijbaan en kom je graag bij cliënten thuis? 
 • Ben jij op zoek naar een geweldige werkervaring passend bij jouw bevoegd- en bekwaamheden uit jouw opleiding?

Ja? Leuk! Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 

Voor de zomerperiode zijn wij, wijkverpleging Enter team 1 en 2, op zoek naar enthousiaste collega’s die ons teams komen versterken tijdens de zomerperiode. Dus ben jij student helpende plus of verzorgende IG, dan kan jij bij ons jouw hart ophalen qua werkervaring. Waarom? Hier vertel ik jou graag meer over.

Om te beginnen kent Enter een gevarieerde cliëntsamenstelling; dit maakt dat geen dag hetzelfde is! Het werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom het centrum van Enter, met een deel buitengebied. Ons werkgebied is overzichtelijk, waardoor je makkelijk met de fiets je routes kunt doen. En natuurlijk hebben we ook een dienstauto klaar staan die je kan gebruiken. Nog niet in het bezit van jouw rijbewijs? Geen probleem, daar passen we jouw routes gewoon op aan!

In deze uitdagende (bij)baan ga jij cliënten thuis verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Als helpende plus binnen onze wijkverpleging help jij jouw cliënten bij de ADL taken zoals; wassen/douchen, aankleden, aantrekken van steunkousen, in/uit bed halen en verzorg je de maaltijden. En ben jij al bevoegd om insuline en medicatie toe te dienen, dan hoort dit ook tot jouw takenpakket. Voor jouw cliënten ben jij onmisbaar en zij kijken dan ook uit naar jouw komst! Jij bent een luisterend oor voor jouw cliënten en maakt graag een praatje, hierdoor weet jij als geen ander passende zorg te bieden.

En dan nu jouw diensten, want ook hier ben jij nieuwsgierig naar. Toch?
Jouw diensten zijn wisselend. In overleg met de planner zal gekeken worden welke jij kan werken. Dus sta jij al te popelen om een ontzettende mooie werkervaring toe te voegen aan jouw CV? Leuk! Solliciteer en wij gaan met jou in gesprek.

Wie ben jij

 • Jij bent helpende plus of verzorgende IG (laatste leerjaar) of al in het bezit van jouw diploma 
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Jij ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook richting jouw collega’s
 • Jij vindt  afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
 • En bent beschikbaar tijdens de zomerperiode voor een geweldige werkervaring

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende (bij)baan die jij kan toevoegen aan jouw CV met werkervaringen
 • Een baan dat aansluit bij jouw bevoegd- en bekwaamheden uit jouw opleiding, maatwerk!
 • Een enthousiast en warm team vol professionele en gedreven collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT; helpende plus FWG 30, per 1 maart 2023 maximaal € 2.798,67 bruto per maand en verzorgende IG FWG 35, maximaal € 3.025,81 bruto per maand. Deze bedragen zijn o.b.v. fulltime (36 uur)
 • En misschien houd jij hier wel een leuke (bij)baan aan over

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  

Of bel met onze collega Fernando Pascale op tel: 06-31112203 voor inhoudelijke vragen.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 


Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy