Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Gespecialiseerd verzorgende, Denekamp, uren in overleg

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners? 
 • Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen? 

Ja? Leuk, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Als gespecialiseerd verzorgende kom jij bij ons op zorglocatie dr. Eekmanhof te werken binnen de afdeling PG. Onze locatie biedt kleinschalige woonvormen voor ouderen die te maken hebben met geheugenproblematiek. In totaal tellen wij binnen de locatie vier woningen met in iedere woning acht cliënten. Onze bewoners hebben allen een eigen slaapkamer en badkamer in hun woning. Daarin vinden wij een warme en huiselijke sfeer voor onze cliënten erg belangrijk. 

In jouw functie ben jij specialist op gebied van cliënten met psychiatrische en/of psychogeriatrische problemen. Jij werkt nauw samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgverleners. En daarnaast adviseer en ondersteun jij jouw collega’s met jouw kennis, zodat jullie samen passende en waardevolle zorg richting jullie cliënten kunnen bieden. Dit klinkt als een uitdagende functie, toch?

Daarnaast zorg jij tevens voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de bewoner. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de client een waardevol leven kan leiden. Jij stemt de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Dit noemen wij maatwerk! Geen dag is hetzelfde en iedere dag maak je weer iets anders mee. Verder werk jij als collega gespecialiseerd verzorgende in een team met verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Niets is te gek! Jouw collega’s zijn oprecht en staan open voor elkaars mening. Verder wordt iedere collega gewaardeerd om zijn of haar kwaliteiten.

Klinkt als een mooie uitdaging, vind je niet?

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde opleiding tot gespecialiseerd verzorgende
 • Je hebt ervaring met de doelgroep dementerende ouderen
 • Jij neemt een rugzak vol ervaringen mee
 • Je kan goed samenwerken en durft goed feedback te geven en te ontvangen
 • Jij kunt goed relativeren; het glas is altijd half vol en je ziet kansen en mogelijkheden 

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband, klaar om door jou getekend te worden
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 40, maximaal € 3.417,15 bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  

En voor inhoudelijke vragen kan je natuurlijk altijd even bellen met Eva Mulder op telefoonnummer: 06-23609936

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy