Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Helpende plus in de wijk Hengelo / Beckum

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Wil jij graag bij de cliënten thuis zorg verlenen en heb je hier ervaring mee?
 • Ben je zelfstandig en jou je graag je eigen routes willen doen?

Dan willen we jou heel graag in ons gezellige team!

Een fijn team, een leuke basis, een mooie wijk. Ons leukste team van Hengelo Tuindorp zoekt een nieuwe collega. We hebben momenteel 12 collega’s en zijn collegiaal en behulpzaam. We werken in de wijken Nijverheid en Tuindorp met zeer wisselende cliënten en wisselende routes. Elke dag is anders, dat is toch heerlijk!

Als Helpende Plus ondersteun je ons met de routes. We zorgen ervoor dat we voor jou een passend route kunnen creëren waarin je van waarde bent!

In de wijkzorg kom je bij de cliënten thuis zorg verlenen. Als Helpende Plus in de zorg zul je onder andere persoonlijke verzorging, eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoeren en je begeleidt de cliënt en zijn naasten bij de zorgsituatie. Onze cliënten hebben natuurlijk ook zorg nodig in de avonduren en weekenden. Je diensten zullen dus afwisselend zijn gedurende de week. Cliënten weten dat ze op je kunnen rekenen; je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!  
Je komt als Helpende Plus in een team met collega’s te werken die net als jij zich verantwoordelijk voelen voor de cliënten, graag samenwerken met je en klaar staan voor elkaar en voor de cliënten. Wat vooral ook erg belangrijk is, is dat jijzelf goed de zorgvraag kunt inschatten.

Ons kantoor is gevestigd in de Klokstee en van daaruit kun je alles op fiets doen als je dat wilt. We kunnen voor jou een elektrische fiets regelen, en vaak staat de auto ook voor je paraat.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende Plus
 • Je bent 20 uur per week beschikbaar
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B
 • Je hebt de module ‘Medicatie toereiken’ behaald (bij voorkeur)
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en werkt graag in de somatiek 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 
 • En bovenal je bent zelfstandig en flexibel ingesteld!
   

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding 
 • Een geweldig team met collega's
 • Kans op een vast contract!
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling 
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 30 maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. 
 • Je ontvangt van ons een Ipad. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen ervan mocht je hier behoefte aan hebben.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 
Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden.

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kan jou namelijk niet veranderen, jezelf wel. 

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Voor vragen kun je contact op nemen met de recruiters; e-mail: vacature@carintreggeland.nl.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy