Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Helpende plus of Verzorgende IG, 0 uur

 • Wil jij graag tijdens je studie of in de vakanties werken in de zorg?
 • Houd je van de dynamiek van het werken in de wijk?
 • Ben jij positief ingesteld en toe aan uitdaging?

Dan horen wij heel graag van jou!

Voor ons wijkteam Hasselerbeek in Hengelo zoeken we collega’s die op oproepbasis in ons team willen komen bijspringen. In onze wijk hebben we een grote variatie aan cliënten, van vrij jonge cliënten tot echte ouderen. Hele diverse geloofsovertuigingen en allerlei culturen. Wij als zorgprofessionals van Carintreggeland zorgen ervoor dat we een luisterend oor bieden maar natuurlijk ook de allerbeste zorg. We hebben chronische zorgvragers maar ook steeds meer zorgvragen waar we tijdelijk intensieve zorg bieden.

Je komt te werken in een gemengd en gezellig team, we hebben allemaal verschillende functies en leeftijden. We zijn een open team, we leren van elkaar en met elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn kwaliteiten kan laten zien en we willen elkaar versterken. Een team dat open staat voor vernieuwing, waar de sfeer altijd goed is!

We willen jou graag in onze flexibele schil om zo beter verlof en ziekte van collega’s op te kunnen vangen. Onze planner denkt met je mee, om een fijne planning te maken waar iedereen zich in kan vinden. We kunnen je benaderen voor zowel dag- als avonddiensten, ook in de weekenden. We hebben ochtenddiensten tot 11.00 uur en 12.00 uur, én diensten die lopen tot 14.00 á 15.00 uur. In totaal hebben we 7 ochtend diensten en 3 avond diensten. Gebroken diensten hebben we niet.  

Wie ben jij

 • Je bent flexibel inzetbaar, voor zowel dag- als avonddiensten
 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg

Je vindt bij ons

 • Een gezellig team dat staat voor kwaliteit!
 • Een dynamisch en zelfstandig team van collega’s die jou met open armen ontvangen  
 • Een fantastische werkomgeving met uiteenlopende cliënten en zorgvragen
 • De ruimte om je eigen kennis en kunde in te zetten en te delen met je collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 30 (Helpende Plus) met max € 3.013,60 of FWG 35 (Verzorgende IG) met max € 3.256,53 per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! 

Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt.

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  Studenten MBOV en HBOV die gevorderd zijn in de opleiding nodigen wij ook uit om te solliciteren! 

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy