Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Helpende

 • Wil jij graag werken met cliënten met geheugenproblematiek?
 • Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
 • Weet jij wat cliënten waardevol vinden voor hun optimale woon- en leefomgeving?

Dan willen we jou graag!

Je komt als Helpende te werken in het team bij de locatie Stoevelaar, De Meene. Onze bewoners hebben onze zorg nodig, omdat ze door lichamelijke klachten of geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Jij bent iemand die weet in te spelen op de belevingswereld van onze cliënten. Je bent oprecht geïnteresseerd in hun levensverhaal en jij bent iemand die blij wordt wanneer een cliënt zichtbaar geniet. In ons team van De Meene hebben we een goede sfeer en werken we als een hecht team. Je kwaliteiten worden gezien en ingezet. En hierbij is er ook ruimte voor je eigen ontwikkeling. Iedereen is gelijk en werken we nauw samen om de beste zorg te leveren.

De Meene is een huiskamer op afdeling Molengaard. De afdeling bestaat uit 3 huiskamers, 2 met 7 bewoners en een met 6 bewoners. We hebben een vrij jong team met veel kennis en kunde in huis. Welzijn van onze bewoners staat hoog in het vaandel. Er is een brede zorgvraag, dus  je krijgt te maken met zeer afwisselend werk. De Meene is een gesloten PG.

We hebben ochtenddiensten ( tussen 07.00 uur en 13.00 uur) en avonddiensten (tussen 17.00 uur en 21.30 uur). Er worden geen splitdiensten ingepland. Als Helpende word je altijd ondersteund in je dienst door een Verzorgende IG.

Heb jij (bijna) een Helpende Zorg & Welzijn diploma? Ook dan zouden we graag met je willen kennismaken!

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende Zorg & Welzijn
 • Je hebt werkervaring als Helpende
 • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment als deze.
 • Ervaring op gesloten PG is een pré

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 25, met maximaal salaris van € 2.555,74 op basis van 36 uur per week . Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de Recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy