Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Medewerker gastvrijheid en voeding

 • Weet jij een Welkom gevoel te creëren? 
 • Heb jij oog voor wat een ander nodig heeft?
 • Heb jij ervaring? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Op onze locatie St. Elisabeth in Delden hebben we ter uitbreiding van ons team plek voor een medewerker Gastvrijheid en voeding. In deze functie ontvang en begeleid je gasten. Je weet een gevoel van welkom te creëren!

Als Medewerker Gastvrijheid en Voeding voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality (alle werkzaamheden met betrekking tot gastvrijheid en voeding). Je werkzaamheden bestaan uit keuken- en horecawerkzaamheden. Denk aan het opnemen van bestellingen, serveren van maaltijden in het restaurant voor de bewoners en de gasten, bewaken van houdbaarheid en bevoorraden van producten. Je maakt ruimten klaar voor lunches of activiteiten voor onze bewoners. Daarnaast sta je onze gasten in ons restaurant natuurlijk te woord en geef je ze een welkomgevoel.

Tijdens de vakantieperiodes en in de weekenden werken we samen met scholieren. Voor deze collega’s ben jij tijdens je dienst het aanspreekpunt. Van het begeleiden van deze collega’s, het houden van het overzicht en het nemen van deze verantwoordelijkheid, word jij enthousiast!

Je hebt kennis op mbo-3 niveau en ervaring op het gebied van horeca en je bent bekend met H.A.C.C.P. en Sociale Hygiëne.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit 24 collega’s en met elkaar zorgen jullie voor de gasten op de locatie van 7.30 uur tot 19.30 uur van maandag tot en met vrijdag én in het weekend. Deze functie is voor 12 uur in de week en je werkt met een wisselend rooster.

Wie ben jij

 • Je bent minimaal MBO niveau 3 gediplomeerd
 • Kennis en ervaring van HACCP regelgeving
 • Hulpvaardig, tactvol, gastvrij, oplettend en vriendelijk
 • Je houdt ervan om samen met collega’s te werken, maar je kunt ook zelfstandig zijn
 • Je kunt goed omgaan met systemen en computers en je hebt aanvullende kennis van gastvrijheidsconcepten.
 • Je bent flexibel beschikbaar in de week en in de weekenden

Je vindt bij ons

 • Samenwerken met je collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.554,98 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelforganiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   
  

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse


Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Gea Zegger op emailadres g.zegger-paskamp@carintreggeland.nl

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy