Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Medewerker Welzijn en Activering, Markelo

 • Maakt jouw hart een dubbele salto bij het creëren van een leuke dag vol tevreden cliënten?
 • Kan jij door jouw enthousiasme cliënten bewegen om deel te nemen aan leuke activiteiten?
 • Wil jij je graag bezig houden met het welzijn van cliënten?

Is jouw antwoord ja? Dan komen wij graag met jou in contact.

Onze Dagvoorziening Trefpunt is in Markelo. We werken ook veel samen met onze andere locaties Binnenhof en Kuierhoek.  Wij zijn een ontmoetingscentrum voor ouderen met psychosociale en/of somatische klachten. Als Medewerker Welzijn & Activering werk je aan de hand van een individueel cliëntdossier. Op basis daarvan zul je allerlei activiteiten coördineren, organiseren en zelf begeleiden. Soms zijn de activiteiten gericht op één cliënt en een andere keer werk je meer in groepsverband. De cliëntvraag staat altijd centraal. Tijdens de activiteit observeer je de cliënt en rapporteer jij jouw bevindingen. Ook zorg je gedurende de dag voor de ADL-taken. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor. Je werkt nauw samen met vrijwilligers. Deze vrijwilligers stuur je aan op inhoud en je geeft waar nodig adviezen over hoe een bepaalde activiteit goed kan worden ingezet.

In jouw functie heb jij oog voor een prettig en veilig leefklimaat, waarin cliënten zich begrepen voelen. Gedurende de dag eten cliënten tevens bij ons een boordmaaltijd met iets erbij. Deze verzorgen we zelf, vaak met hulp van een aantal van onze cliënten die dit nog maar al te graag doen! We zijn een klein en hecht team. Ons team bestaat uit 5 medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat onze dagbegeleiding graag wordt bezocht.

We hebben ook verschillende activiteiten die we organiseren:

·       Voorlezen krant
·       Creactieve activiteiten
·       Geheugentraining en bewegen

Wie ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 in de richting van activiteitenbegeleider/agogisch medewerker/maatschappelijke zorg of verzorgende IG
 • Of je bent student in jouw laatste leerjaar
 • Jij hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroepen 
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen! 
 • Jij hebt humor en je hebt een energieke uitstraling 
 • Je weet hoe je een glimlach weet te krijgen bij de cliënten 

Je vindt bij ons

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en je positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de cliënt(en)
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus en energiek team! 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen. 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd- en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  

En voor inhoudelijke vragen kan je natuurlijk altijd even bellen met Sheila van der Weide op telefoonnummer: 06-34357655

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy