Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Psychomotorisch therapeut

 • Zie jij een uitdaging in complexe zorgvragen?
 • Ben je empathisch, maar kun je ook goed de regie pakken?
 • Ben je collegiaal, creatief en initiatiefrijk?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Binnen Carintreggeland is een groot aantal enthousiaste (para)medici werkzaam in verschillende disciplines (artsen, psychologen, diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, muziektherapeuten en geestelijk verzorgers). Vanaf 2021 is er tevens een nieuwe discipline opgenomen in het behandelaanbod, Psychomotorische Therapie.

Als Psychomotorische Therapeut ga je werken in diverse locaties van Carintreggeland. Je staat opgesteld voor de cliënten met somatische klachten. Cliënten die wonen in onze psychogeriatrische woningen, revalidatie en cliënten die bij ons dagbehandeling volgen. Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en observeert de bewoners van deze locaties vanuit je functie als psychomotorisch therapeut. Je geeft psychomotorische therapie in diverse varianten, zowel individueel als in groepsverband en beschikt over diverse PMT-methodieken

Na verwijzing door de specialist ouderengeneeskunde of de psycholoog stel jij psychomotorische therapeutische behandelplannen op. Je geeft adviezen aan behandelteams en betrokken cliëntsystemen. Je neemt deel aan het cliëntgericht multidisciplinair overleg en je ontwikkelt beleid op het gebied van psychomotorische therapie t.b.v. het vergroten van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten. Jij levert een waardevolle bijdrage aan cliënten met gedragsproblemen en werkt daarin nauw samen met het behandelteam.

Wie ben jij

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma Psychomotorische Therapie
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring als psychomotorisch therapeut in vergelijkbare setting en hebt voldoende kennis van emotieregulatie en lichaamsgericht werken
 • Je hebt een heldere visie op hoe Psychomotorische Therapie ingezet kan worden en je kunt een waardevolle bijdrage leveren aan het intensieve behandelprogramma’s voor gedragsproblematiek
 • Je werkt graag samen met andere zorgprofessionals en zorgteams
 • Je staat geregistreerd in het Register Vaktherapeutische Beroepen, of bent bezig deze te behalen
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, en je hebt het vermogen om zelfstandig en in multidisciplinair verband te kunnen werken
 • Je bent op verschillende locaties werkzaam en beschikt daarom over een rijbewijs en auto

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 55 (max. € 4.286,78) op basis van een fulltime dienstverband)

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy