Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Regieverpleegkundige

 • Ben jij Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en wil jij bijdragen aan de doorontwikkeling van de afdeling geronto psychiatrie? 
 • Signaleer jij knelpunten en weet jij als geen ander binnen complexe vraagstukken een passende oplossing te vinden?
 • Beschik je over coachende vaardigheden?

Herken jij jezelf hierin? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Voor onze locatie Eugeria in Almelo zijn wij op zoek naar een regieverpleegkundige. Bij Eugeria willen wij graag onze kwaliteit van zorg optimaliseren en waarborgen. Een belangrijk gegeven en feit is, dat ons mooie vakgebied zorg in beweging is en dat deze met de dag meer en meer complexer wordt. Hierin ligt voor ons allen als collega’s, maar ook als organisatie een geweldige uitdaging en zullen wij ons met onze voorbereidingen richten op de toekomst! Als regieverpleegkundige ben jij een belangrijk onderdeel binnen dit gehele proces. Jij zal onze teams met jouw kennis en ervaring ondersteunen op het gebied van methodisch werken, kwaliteit van zorg, inzetten van zorgtechnologie, anders werken en het goede gesprek voeren. Doordat ons vakgebied steeds complexer wordt, vraagt dit een multidisciplinaire manier van denken, werken en handelen.

Als regieverpleegkundige weet jij als geen ander mee te denken op procesniveau en kun jij met jouw inhoudelijke kennis, enthousiasme en overtuigingskracht draagvlak creëren. Jij gaat flinke uitdagingen niet uit de weg en bent iemand die verbinding zoekt in dit gehele proces. Kortom jij weet partijen bij elkaar te brengen en bent creatief in het vinden van passende oplossingen. Doordat dit een nieuwe functie betreft binnen locatie Eugeria is er veel ruimte om zelf vorm en inhoud te geven aan jouw functie. Ook gaan we samen met jou op zoek naar welke vorm van zorg het beste bij jou past. Een fantastische uitdaging, vind je niet?

“Wat zijn mijn taken dan precies?”
Jij bewaakt het kwaliteitsproces. Je signaleert en doet verbetervoorstellen. Je draagt bijna aan de ontwikkelingen binnen de zorg en dat zijn er legio. Je hebt daarnaast een coachende en coördinerende rol richting de begeleiding van leerling Regieverpleegkundigen. Ook kan je gevraagd worden om mee te denken in organisatie vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan deelname aan een projectgroep met als thema zorgtechnologie of de WZD. Jij weet waar je enthousiast van wordt en waar je goed in bent en daarmee versterk jij onze organisatie. Jij bent met jouw enthousiasme de ideale gesprekspartner en probeert hierin verschillende partijen zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen.

“Hoe zien mijn diensten en team eruit?”
Dit betreft een baan waarin je zelf veel de regie hebt, dat betreft dus ook de indeling van jouw uren. Samen met jouw collega regieverpleegkundigen draag je zorg voor een rooster dat optimaal ondersteunend is aan het primair proces en jouw rol daarbinnen. In jouw functie werk je op diverse afdelingen bij één van de villa’s binnen Eugeria, je werkt mee in de zorg, maar de kern van jouw functie ligt natuurlijk op het bijdragen aan het verbeteren van zorg. Hiervoor plan je tijd en ruimte in. Ieder team waarin jij werkzaam zal zijn is enthousiast en kent zijn sterke kwaliteiten, maar ook ontwikkelpunten.

Wie ben jij

 • Jij beschikt over een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie
 • Jij kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 • Je bent organisatiesensitief, analytisch en praktisch
 • Jij bent een sterke coach en motivator
 • Je wordt enthousiast van het werken vanuit een mensgerichte visie waarbij positieve gezondheid een belangrijk thema is

Je vindt bij ons

 • Een vast diensterband
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 50 maximaal € 3942,98 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd- en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Rimke Wilmink – Swartjes (manager zorg), telefoonnummer 0634342271.
Wil je meer weten over jouw sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de Visie Carintreggeland? Bekijk deze hier
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina. 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy