Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Specialist Ouderengeneeskunde 

 • Ben jij gespecialiseerd in het werken met ouderen?
 • Weet jij de kwaliteit van leven bij ouderen te verbeteren en/of te behouden?
 • Ben jij communicatief zeer vaardig?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je samen met basisartsen, verpleegkundig specialiste en ben je onderdeel van een team specialisten ouderengeneeskunde. Je bent de behandelende arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Jij bent degene die regie voert over het zorgproces. Hierin heb je nauwe samenwerking met de paramedici, (GZ-)psychologen, wijkmanager en verpleegkundigen op de locatie, waarbij je met elkaar de kwalitatieve invulling van het zorgproces bewerkstelligt. 

Jij werkt binnen Carintreggeland in een team van negen specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast werk je samen met vijf basisartsen en acht verpleegkundig specialisten en een AIOS. Ook werk je samen met ervaren paramedici, (GZ-) psychologen, zorgmanagers en verpleegkundigen op elke locatie. Je bent daarbij breed inzetbaar. Jij bent de behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Je voert de regie over het zorgproces. In principe ben je als Specialist Ouderengeneeskunde inzetbaar in het gehele werkgebied van Carintreggeland, echter stemmen we dit onderling goed af en houden we rekening met jouw voorkeur.

Wie ben jij

 • Jij bent een Specialist Ouderengeneeskunde of je rond binnenkort je opleiding hiervoor af.
 • Jij hebt goed oog voor de sociale en maatschappelijke ontwikkelingen
 • Je weet betrokkenheid te creëren voor het zorgproces bij betrokkenen
 • Je bent een enthousiaste, professionele collega met een vleugje humor!

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 8.390,86 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Je wordt voorzien in goede faciliteiten zoals een iPhone en laptop. Je werkt op nieuwe, moderne locaties in een mooie omgeving in de regio Twente.
 • Een goede werksfeer, gericht op openheid, aandacht en waardering voor elkaar

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Wil je meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Visschedijk, Specialist Ouderengeneeskunde en Medisch Eindverantwoordelijke (telefoon 06 34341453)

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy