Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verpleegkundige in de nacht, Hengelo, 20-24 uur

 • Ben jij op je best in de nachtelijke uren?
 • Werk je het liefst lange diensten?
 • Ga je graag zelfstandig aan de slag?

Dan is dit dé functie voor jou!

We zoeken jou, als verpleegkundige niveau 4, voor ons vaste nachtdienstteam op het Woolde in Hengelo. Op deze mooie locatie, die in 2021 nieuw in gebruik is genomen, wonen 84 cliënten met allerlei verschillende achtergronden. We hebben diverse doelgroepen op onze afdelingen, zoals somatiek, pg, spoed wlz en een niet-westerse afdeling. Dat klinkt heel gevarieerd, toch?

Jij ziet als verpleegkundige in de nachtzorg, in iedere doelgroep de uitdaging. Je wil de cliënt graag een rustige en fijne nacht bezorgen. Je bent er voor geplande zorgmomenten, maar veelal voor de ongeplande zorg. Je weet nooit wat er op je af komt in de nachtzorg, geen enkele nacht is hetzelfde en dat maakt jouw werk zo ontzettend leuk!

Je werkt in de nacht altijd samen met een collega, verzorgende niveau 3 of helpende. Jullie maken een taakverdeling om zo de zorgtaken die jullie hebben over de 2 gebouwen van het Woolde goed te verdelen. Je werkt als verpleegkundige mee in de 24 uurs bereikbare dienst voor het Woolde.  

Wie ben jij

 • Een ervaren verpleegkundige met een gezonde dosis humor
 • Je bent doortastend en kunt adequaat handelen
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je kunt goed zelfstandig werken

Je vindt bij ons

 • Een fantastische werklocatie met veel diversiteit!
 • Een vast nachtdienstteam met gedreven collega’s
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45, met maximaal € 3.575,63 per maand op basis van 36 uur
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl.

We zijn erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega’s die werkt op de niet-westerse afdeling van het Woolde! Die kun je hier bekijken. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy