Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verpleegkundige niveau 4 (of BBL-leerling vanaf 4e jaar)

 • Heb jij een diploma Verpleegkundige niveau 4? 
 • Ben jij iemand die graag zelfstandig werkt en het voortouw neemt?
 • Heb jij affiniteit met PG cliënten?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Op onze locatie Humanitas in Hengelo hebben we voor een Verpleegkundige niveau 4 ruimte in ons team Berflohof. Als Verpleegkundige niveau 4 heb je voldoende ervaring om de verschillende zorgbehoeften en zorgvragen van de cliënten aan de hand van het zorg-leefplan te volgen. Je zorgt voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineert de dagelijkse zorg rondom de cliënt Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners, je levert een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen (MDO) en stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Hierdoor heb je ook veel contacten met familie, collega's, zorgspecialisten en externe zorgprofessionals.

Als verpleegkundige bij ons in Hengelo op Humanitas kom je te werken op een PG-woning. We hebben kleinschalige woonvormen voor ouderen met geheugenproblemen. Wij hebben 6 woningen allemaal met een eigen huiskamer en leef keuken. Onze bewoners hebben een eigen slaapkamer en badkamer in hun woning. Het bieden van een warme en huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk. Je komt te werken in een woongroep PG met 6 bewoners die het voortouw kan nemen in het team. 

Je komt te werken in een professioneel team met collega zorgprofessionals.  Je werkt nauw samen met je collega’s, ook met de collega’s van de andere woningen. Net als jij staan zij als collega’s graag voor elkaar klaar. Je werkt flexibel in verschillende diensten, ook weekenden. We gaan samen in gesprek over jouw wensen, jouw gewenste uren om te zien welk team het beste bij jou past.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding voor Verpleegkundige niveau 4 of je bent een BBL-leerling in het 4e jaar
 • Je kunt zelfstandig werken en durft het voortouw te nemen
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in het professionaliseren van de zorg en kunt je team hierin meenemen
 • Je zoekt een functie waarbij je kunt werken met PG cliënten

Je vindt bij ons

 • Voldoende afwisseling in zorgvraag en werkomgeving
 • Samenwerken met je collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je in tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne Laan (06-23420890)
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy