Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verpleegkundige niveau 4, Elisabeth Winz, Delden

 • Ben jij gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4?
 • Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega?
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Werken in het centrum van Delden? Dat kan! Je komt als Verpleegkundige te werken op onze locatie St. Elisabeth te Delden. Dit betreft een somatische afdeling van onze locatie.
Winz binnen het St. Elisabeth is een gemoedelijke afdeling met 12 bewoners. Je draait als Verpleegkundige alle diensten, hierin zitten ook af en toe nachtdiensten en verpleegkundige diensten.

We zoeken een daadkrachtige collega, iemand die van aanpakken weet. Iemand die creatief is, denkt in mogelijkheden, een open blik heeft en stevig in de schoenen staat. Je levert samen met jouw team en betrokken disciplines een bijdrage aan kwaliteit van leven van de client.

Ervaring met Eerstelijnsverblijf en somatiek is een pre, maar zeker geen must.

Je team bestaat uit 12 collega’s met veel kennis en kunde in huis. Zowel net afgestudeerde collega’s als collega’s die al jaren in het vak zitten. Hierin heb je dus voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van je collega’s. Hoe gaaf is dit!

Als Verpleegkundige creëer je samen met je team een optimaal woon- en leefklimaat passend bij de wensen van de bewoner en de uitgangspunten van onze locatie. Je hebt oog voor de behoeften van de bewoners en reageert daarop. Je werkt zelfstandig, maar meestal in teamverband en het is dus belangrijk dat je goed kan samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers.  Je staat positief in het leven en je hebt humor. De bewoners weten dat ze op jou kunnen vertrouwen, je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!

Sta jij open voor nieuwe ontwikkelingen?

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding als Verpleegkundige niveau 4
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je houdt ervan om in een huiselijke werkomgeving te werken

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 met een max. van € 3.575,63 op basis van een 36-urige werkweek
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy