Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verpleegkundige niveau 4, Enter, 20-24 uur

 • Vind jij het een uitdaging om aanspreekpunt te zijn voor verschillende partijen? 
 • Heb jij jouw zaken altijd tot in de puntjes geregeld? 
 • Ben jij enthousiast en gaat jouw hart sneller kloppen van het werken binnen de afdeling PG? 

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor onze locatie het Reggedal zijn wij op zoek naar een ervaren Verpleegkundige niveau 4. Als collega ligt er voor jou bij het Reggedal een hele mooie uitdaging! Als Verpleegkundige ben jij niet alleen verantwoordelijk voor ADL taken, verpleegtechnische handelingen en cliëntendossiers, maar zul jij ook aanwezig zijn bij MDO’s. Tevens ben jij aanspreekpunt als EVV’er voor een aantal bewoners. Dit kun je omschrijven als een uitdagende verantwoordelijkheid die van veel betekenis is voor deze bewoners.  

Als collega ben jij iemand die met heel veel liefde en passie waardevolle en belevingsgerichte zorg biedt aan onze cliënten die te maken hebben met geheugenproblematiek. Jij beseft als geen ander dat elke cliënt een eigen zorgbehoefte heeft. En met jouw kennis en ervaring weet jij precies wat onze bewoner nodig heeft.   

Binnen onze locatie wonen cliënten kleinschalig. Op de afdeling wonen in totaal 13 bewoners, 6 op de Klomp en 7 van hen wonen op de Zomp. De afdeling kent 2 gezamenlijke huiskamers, waarbij wij graag met elkaar samenkomen en het gezellig maken. Het team waarin jij als collega Verpleegkundige komt te werken bestaat uit 25 collega’s: woonwelzijnsassistenten, helpenden, verzorgende, gespecialiseerd verzorgende en een verpleegkundige. Verder typeert het team zich als gemoedelijk en gezellig! Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en doordat iedereen eigen taken/verantwoordelijkheden heeft zorgt dit voor een goede samenwerking en onderlinge verdeling.  

Wij zijn op zoek naar een collega die flexibel is in zijn/haar diensten en bereid is om alle diensten te werken. Dit zullen altijd aangesloten diensten zijn. Tevens kan het een enkele keer voorkomen dat je een helpende ochtenddienst hebt.

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4 
 • Je bent 20-24 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ruime werkervaring opgedaan in deze rol 
 • Jij bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties 
 • Je bent een sterke motivator en weet het team op positieve wijze te stimuleren  
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden  

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband 
 • De kans om jouw kennis en ervaringen van grote betekenis te laten zijn voor onze cliënten  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen! 

Wij geloven in Waardevol Leven en Waardevol Werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.


 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy