Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verzorgende IG in de wijkzorg 

 • Zoek jij een afwisselende functie in de thuiszorg?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
 • Ben jij flexibel en positief ingesteld?

Dan verwelkomen wij jou heel graag in ons team!

Ons wijkteam in Hengelo, Beckum-Sophia, is op zoek naar een fijne collega. Bij ons is geen dag hetzelfde, iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal. Je werkt zowel in de stad Hengelo als op het platteland; een heerlijke combinatie. Wat is er mooier dan in het voorjaar de zon te zien opkomen in het buitengebied! Dan begin je je dag altijd met een glimlach. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners én mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. En je bent een waardevolle toevoeging aan ons team.

Ons team van ongeveer 12 collega’s heeft een grote diversiteit, een mix van ervaren verpleegkundigen tot relatief jonge collega’s. Er zal dus altijd een collega zijn waar jij aansluiting bij vindt! En doordat het team nog niet zo lang is samengevoegd, zul jij er makkelijk tussen passen. Wij doen het met elkaar; wij zetten samen de schouders eronder, want samen willen wij de beste zorg bieden. Op deze manier kunnen wij het mogelijk maken dat wij waardevol werk leveren. In deze tijd zoeken we elkaar op via beeldbellen, maar ook op ons wijkkantoor. En straks in de zomer gaan we graag met ons hele team een keer weer lekker uit eten. We investeren in het teamgevoel en onze nieuwe collega wordt met open armen ontvangen! Jij krijgt dan ook direct een warm welkom, een maatje dat jou gaat meenemen en inwerken, zodat jij je thuis voelt in ons team en de werkomgeving.

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding 
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je vindt het leuk om ‘op de boerderij’ te komen én in de stad
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; via opleiding, coaching of specifieke onderwerpen waarin jij je mag specialiseren
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.937,68 bruto per maand niveau 3
  Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt de regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, dan is dat voor Carintreggeland, de cliënten én voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes van dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! 

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Wil je wat meer informatie? Bel dan naar Ineke Heyink op telefoonnummer: 06 3435 4134. Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy