Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verpleegkundige niveau 4, PG, Denekamp

 • Ben jij op zoek naar een (fulltime) baan als Verpleegkundige?
 • Spreekt de doelgroep dementerende ouderen jou aan?
 • En ben jij een zorgzame, flexibele collega?

Dan maken we erg graag kennis met jou!  

Als zorgprofessional in de omgeving Denekamp ken je onze locatie dr. Eekmanhof vast en zeker. Een prachtige locatie met 4 woningen en ieders een eigen huiskamer en leefkeuken. Gegarandeerd een huiselijke sfeer dus. En in deze sfeervolle werkomgeving kun jij komen te werken!

Onze bewoners hebben een eigen slaapkamer en badkamer in hun woning. Het bieden van een warme en huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk. In totaal hebben we 4 huizen met hierop ieder 8 bewoners. Lees gauw verder wanneer we je enthousiast hebben gemaakt!

Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners, je levert een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen (MDO) en stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Hierdoor heb je ook veel contacten met familie, collega's, zorg specialisten en externe zorgprofessionals. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de client een waardevol leven kan leiden.  

Naast het verlenen van warme zorg ben je als verpleegkundige ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder professionaliseren van de zorg binnen onze locatie.  We denken allemaal mee hoe het anders of beter kan. Jij neemt vervolgens mede het initiatief om de benodigde acties uit te zetten, zodat we samen de kwaliteit van zorg zo optimaal mogelijk krijgen.  Natuurlijk houd jij je ook bezig met een specifiek aandachtsveld waarvoor jij locatie breed aanspreekpunt bent.  Denk bijvoorbeeld aan de wet BIG en medicatie. Je helpt en coacht je collega's in het bijblijven op het gebied van verpleegtechnische handelingen door o.a. de inzet van scholing. Op onze locatie hebben we daarnaast nog veel meer aandachtsvelden die wellicht nog beter bij je ambities aansluiten, samen komen we daar wel uit!  

Jij bent onderdeel van een team met verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Je hebt altijd tijdens je hele dienst een helpende naast je staan. We werken met vroege en late diensten. De vroege dienst begint om 07.20 uur tot 15.00 uur. De late dienst start om 14.50 uur tot 23.00 uur. Bij een fulltime dienstverband werk je om het weekend. Wij zijn een warm en hecht team. Bij ons is geen idee te gek. Wij zijn oprecht en staan open voor elkaars mening. Wij zien dat we elkaar nodig hebben om de zorg goed te kunnen organiseren. In ons team zie je een mix van leeftijden en ervaring, onze collega’s komen ook overal vandaan; van Almelo tot Ootmarsum, van Goor tot aan Hengelo en uit Denekamp zelf.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding niveau 4 
 • Je hebt zin om bij ons te werken, ongeacht of je net afgestudeerd bent of een rugzak vol ervaring mee brengt.
 • Een collega die mee denkt, enthousiast is en goed kan samenwerken
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen 
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig 
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling 

Je vindt bij ons

 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Een vast contract, die klaar ligt om door jou getekend te worden!
 • Aantal uur is in overleg. 
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  
Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eva Mulder (06-23609936)

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy