Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verzorgende IG in de Wijk Rijssen 

 • Zoek jij een zelfstandige functie met vrijheid waarbij je naar cliënten gaat?
 • Zoek je afwisseling en ligt jouw hart in de zorg voor ouderen?
 • Ben je zelfstandig en maak je graag het verschil?

Lees snel verder, want dit kan een mooie uitdaging voor jou zijn!

20-24 uur per week of in overleg.

Wijkteam Rijssen heeft een prachtig werkgebied. 

Als Verzorgende heb je lange routes. Dit is een combinatie van ochtend met aansluitend middag of middag met aansluitend avond De middagroute is bv van 16:00 uur tot 23:00 uur(geen nachtdiensten). We hebben een grote wijk met ongeveer 70 cliënten met verschillende zorgvragen. Heel wisselend qua zorgvraag en werkzaamheden. Ons team bestaat uit 19 vaste collega’s. Veel kennis en kunde in huis die we graag met je delen. Van ervaren collega’s tot net afgestudeerde collega’s. Ons streven is altijd om samen te werken, zodat je voor hulp altijd terug kan vallen op je collega’s van het team. Na bijvoorbeeld de ochtendroute is er tijd voor een kop koffie met je collega’s en overdracht te doen. Ook in de avonddiensten hebben we contact met elkaar en waar mogelijk doen we graag nog een kop koffie/thee.

Binnen ons team Rijssen zijn we bezig met de belevingsgerichte zorg, en proberen we hierin op 1 lijn te zitten met elkaar. En mooi team met bevlogen collega’s die van aanpakken weten. Iedereen heeft z’n eigen aandachtsveld en we weten elkaar te vinden wanneer nodig. Binnen Carintreggeland heb je geen baan maar een loopbaan. Dus de optie om verschillende scholingen te volgen is aanwezig.

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3 of hoger
 • Jij kunt zelfstandig werken 
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 Maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega!
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.

Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk. Daarom zijn er voor elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de Recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy