Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verzorgende niveau 3 IG

 • Ben jij gediplomeerd Verzorgende niveau 3 IG?
 • Wil jij flexibel werken bij verschillende woningen op 1 locatie?
 • Heb jij een groot zorghart?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Bij de locatie Weijdehof in Almelo hebben we 5 woningen en een verzorgingstehuis. De woningen zijn kleinschalig en hebben 6 bewoners. Het verzorgingstehuis biedt plaats aan 13 cliënten. We zien graag dat je bereid bent om op verschillende woningen zorg te verlenen. De teams waarin je komt te werken zijn enthousiast en staan graag klaar voor elkaar. Er is een grote betrokkenheid bij elkaar en we zien dit ook graag terug bij jou. We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk en zullen in gesprek gaan met jou over wat deze balans bij jou is.

Je begeleidt en informeert de cliënten en de betrokkenen aan de hand van het zorg-leefplan. Je doet proactief verbetervoorstellen voor het optimaliseren en borgen van de kwaliteit van de zorg. Dit doe je op een enthousiaste, positieve en coachende wijze. Als verzorgende streef jij samen met de cliënt (en eventueel behandelaars en mantelzorgers) naar een optimaal niveau van kwaliteit van leven op het gebied van gezondheid, welzijn, woon/leefomgeving, sociaal-maatschappelijke participatie en mentaal welbevinden. Jij bent iemand die eventuele verbeterpunten voor kwaliteit en cliëntgerichtheid van de zorgverlening weet te signaleren en dit weet te bespreken met de collega’s.

Wie ben jij

 • Je werkt graag binnen een divers team van gemotiveerde zorgprofessionals.
 • Je hebt een diploma als Verzorgende niveau 3 IG
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Ervaring met cliënten met Psychogeriatrische klachten is een pré
 • Je bent enthousiast en je hebt veel passie voor de zorg

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2937,68 bruto per maand op basis van 36 uur.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy