Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verzorgende IG of verpleegkundige, Hengelo, 28 uur

 • Ben jij de verzorgende of verpleegkundige die een uitdagende afdeling zoekt?
 • Houd jij van afwisselende zorgvraag op een niet-westerse afdeling?
 • Ben jij een kartrekker en houd je van dynamiek?

Dan is dit iets waar jij blij van wordt!

Onze mooie locatie Het Woolde in Hengelo is sinds maart 2021 in gebruik. Hier hebben we een uitdagende combinatie-afdeling met 2 doelgroepen. We hebben 1 huiskamer voor niet-westerse cliënten. Dit betreft een kleinschalige PG afdeling, maar er wonen ook mensen met gedragsproblematiek. De andere huiskamer is voor spoedopnames voor cliënten met somatische problematiek. Door deze mix van nationaliteiten en zorg, is het een functie waarbij we jou echt een leuke uitdaging bieden! Vind je ook niet?

Als verzorgende of verpleegkundige ondersteun jij cliënten bij ADL taken en natuurlijk horen verpleegtechnische handelingen hier ook bij. Daarnaast onderhoud jij de contacten met verschillende disciplines en mantelzorgers die betrokken zijn bij jouw cliënten.
Als collega ben jij een echte teamspeler en weet jij door jouw bevlogenheid collega’s te enthousiasmeren en mee te bewegen, zodat jullie allen met de neuzen in dezelfde richting wijzen. Jij ziet kansen en weet deze op creatieve wijze om te zetten naar mogelijkheden. Samen met jouw collega's sta je achter uiterst goede kwaliteit van zorg. Waar ligt jouw kracht?

Je komt in een gevarieerd team van collega’s in functie, achtergrond en leeftijd te werken. Wat dit team zo leuk maakt? Iedereen is ontzettend verschillend en dat maakt samen de juiste match! Dus, kom je bij ons?

Wie ben jij

 • Jij bent in staat om te zorgen voor een goede communicatie, ondanks een mogelijke taalbarrière tussen de cliënten en zorgprofessionals
 • Je bent zelfstandig, flexibel en enthousiast
 • Je houdt je graag aan regels en afspraken die gemaakt zijn met cliënten en familie
 • Je krijgt energie van nieuwe en uitdagende situaties

Je vindt bij ons

 • Een fantastische werklocatie met veel diversiteit!
 • Een team met collega’s dat er samen voor gaat om er een groot succes van te maken
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35; € 3.025,81 of FWG 45; € 3.575,63 maximaal bruto per maand op basis van 36 uur
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  

We zijn erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega’s die werkt op de niet-westerse afdeling van het Woolde! Die kun je hier bekijken: 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy