Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verzorgende niveau 3 IG

 • Ben jij gediplomeerde verzorgende? 
 • Werk jij graag met ervaren zorgprofessionals?
 • Bied jij graag een luisterend oor en heb jij oprechte aandacht voor anderen? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als Verzorgende niveau 3 IG kom je te werken in een team van zorgcentrum Backenhagen, op huiskamer Hasselo. Je gaat helpen bij de verzorging van onze pg-cliënten. Dit is een locatie met kleinschalig wonen, waarbij we de zorg afstemmen op de wensen en behoeften van de cliënt. We creëren een huiselijke sfeer in onze woning. Je zult als verzorgende zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Onze bewoners hebben 24 uur per dag zorg nodig, ook ’s nachts! Je komt te werken in een team van enthousiaste zorgprofessionals. Bij ons ben je met 2 zorgprofessionals per dienst, ook in de nachtdienst heb je een naaste collega. Je bent dus nooit alleen!

Het team waarin je komt te werken vindt het net als jij erg belangrijk om goed te overleggen met elkaar en samen beslissingen te nemen. Je krijgt de ruimte voor je mening en vernieuwde ideeën, alles in het belang van de bewoners.

Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor de hulp bij de zorg van deze bewoners. Jij bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen  kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden. Geen dag is bij ons hetzelfde: je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een verzorgende en/of verpleegkundige. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende niveau 3 
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je bent 30 uur beschikbaar 
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, speciaal voor jou!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur als verzorgende niveau 3
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebookpagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy