Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Wijkverpleegkundige, Weerselo,16 uur

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze cliënten?  
 • Maar ben je ook flexibel, ad rem, humoristisch én gezellig?

Dan ben jij de fijne collega waar wij naar op zoek zijn!

Als wijkverpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan de cliënten in Dinkelland Zuid. Het aantal uur voor deze functie is in overleg bespreekbaar, we bieden diverse mogelijkheden. In onze routes door Weerselo vind je een afwisseling tussen cliënten in het dorp zelf en cliënten ‘van de boerderij’. We zoeken een collega die oprecht geïnteresseerd is in de cliënt en in de naaste collega’s, iemand die de afwisseling in de zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt. Ons team is te omschrijven als een klein en zelfstandig team met leuke collega’s. Een werkdag is geen dag hetzelfde; iedere cliënt heeft een eigen verhaal. Jij gaat de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Als wijkverpleegkundige draai je ook mee in de bereikbaarheid bij buurtteams Rossum en Deurningen (samen Dinkelland Zuid). De lijntjes met deze teams zijn kort door middel van een goede samenwerking en springen in voor elkaar waar nodig is. Bij wensen van de cliënt kijk je naar de mogelijkheden. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie opnieuw en hierop onderneem je de juiste actie. Je hebt nauw contact met je collega’s, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers, waardoor je er nooit alleen voor staat. Ons kantoor bevindt zich in het gezondheidscentrum van Weerselo, waar zich onder andere de huisarts, apotheek en fysiotherapie bevinden.

Je bent een waardevolle toevoeging in ons team, we zetten samen de schouders eronder en helpen elkaar. Wij zijn op zoek naar iemand die zich vol enthousiasme inzetten en meedenken op de werkvloer. We streven er continu naar om het werkproces zo goed mogelijk op te zetten met als uitgangspunt een tevreden collega en cliënt. Op deze manier kunnen wij het mogelijk maken dat wij waardevol werk leveren!

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt!
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je bent trotse bezitter van jouw HBO-V  diploma
 • Je wilt graag werken in de mooie omgeving Dinkelland - Weerselo - Saasveld 
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een hart voor de wijkzorg!

Je vindt bij ons

 • Een vast contract!
 • Een fijn team met collega’s
 • Cliënten die het fijn vinden dat jij komt! Collega’s die je met open armen ontvangen.
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 50 Maximaal € 4.061,27 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Een fijne werkgever die ervoor zorgt dat jij snel aan de slag kunt in deze mooie functie! 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met onze collega Debbie: 06-23506653.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de Recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy