Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Wijkverpleegkundige niveau 6, Almelo, uren in overleg

 • Heb jij graag te maken met veel diversiteit in zorgvraag?
 • Is een regiefunctie jou op het lijf geschreven?
 • Krijg jij energie om als motivator en adviseur jouw rol binnen het team te pakken?

Ja? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als collega wijkverpleegkundige binnen onze wijkverpleging Almelo – Twenterand zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons fijne team. En nu zal je bij het woord wijkverpleging vast denken aan de routes die je tussen de diverse cliënten af zal leggen, want doe je deze met de fiets of juist met de auto? Dit is helemaal aan jou en afhankelijk van jouw voorkeur binnen welk team je graag werkzaam wil zijn. Want jij kan er ook voor kiezen om jouw route fijn lopend te doen en wel binnen onze locatie Buurstede. Hier wonen jouw cliënten namelijk allemaal zelfstandig binnen jouw werklocatie. Fijn toch?

Als wijkverpleegkundige werk jij jouw cliëntroutes voornamelijk in de ochtenden. Jij verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten aan de hand van een zorgplan. Geen zorgvraag is hetzelfde en hier ligt voor jou dan ook een geweldige uitdaging als we het hebben over de verpleegtechnische handelingen. Bij verandering van een situatie beoordeel je deze en neem je direct maatregelen; dit natuurlijk zoveel mogelijk in overleg met de cliënt.

En in de middag, dan pak jij jouw wijkverpleegkundige taken op. Jij schakelt met verschillende disciplines en pakt jouw adviserende en motiverende rol richting jouw teams. Jij bent een belangrijke schakel in de ontwikkeling en signaleert knelpunten en ontwikkelingen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe jouw diensten eruit zien? Deze invulling is helemaal aan jou. Dus laten we samen kijken naar de juiste match.

Wie ben jij

 • Jij bent trotse bezitter van jouw HBO verpleegkundige diploma
 • Je krijgt energie van de afwisseling in zorgvraag, cliënten en jouw werkomgeving
 • Jij bent van nature een sterke motivator  
 • Je bent een luisterend oor voor jouw cliënten en weet precies wat zij nodig hebben
 • Binnen het team ben jij kartrekker

Je vindt bij ons

 • Vast dienstverband
 • Ruimte om jouw kennis in te zetten en te delen met je collega’s
 • Mogelijkheid om te groeien in jouw functie d.m.v. e-learnings of opleidingen
 • Salaris Wijkverpleegkundige, CAO VVT FWG 50, maximaal € 3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  

Of bel met onze collega Ron Heimink op tel: 0623781579 voor inhoudelijke vragen.

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy