Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verzorgende niveau 3 (IG) in de wijk 

 • Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
 • Maak jij in deze bijzondere tijd graag het verschil?

  Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wijkteam Dinkelland Noord heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied loopt van Ootmarsum centrum met de prachtige oude straatjes in ‘Charles Dickens’ sfeer tot het heuvelachtige platteland rondom Ootmarsum en Denekamp. Maar ook de plattelandsdorpjes Tilligte, Lattrop/Breklenkamp/ Noord Deurningen en Beuningen waar nog veel cliënten wonen die erg graag in het dialect spreken! Als verzorgende IG ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. Achter elke deur vind je een unieke situatie.

Dinkelland Noord bestaat uit twee wijkteams. Het zijn dynamische en zelfstandige teams waarin onderling nauw wordt samengewerkt. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen, woonachtig in de regio van Ootmarsum tot aan Losser. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We hebben veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit vinden we ook belangrijk. Zo hebben we met elkaar een team van maar liefst 30 zorgprofessionals!  Alle tijd voor een kop koffie, de werkdag door nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als team groeien. Wanneer jij nog aan het begin van je carrière staat, kun je veel van onze ervaren collega's leren, maar ook kun je jouw frisse wind meebrengen! Want leren doe je met én van elkaar.

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding 
 • Jij kunt zelfstandig werken 
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn 
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 
 • Je bent flexibel inzetbaar 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract
 • Je kunt gebruik maken van onze poolauto en e-bike 
 • Je krijgt een Ipad en Iphone van Carintreggeland
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 3.177,10 bruto per maand op basis van 36 uur. En je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Helma Mebius (06-10309685) of Jaap Withag (06-34362066) Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten, jij zult deze kosten bij jouw eerstvolgende salarisbetaling van ons ontvangen.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy