Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Verzorgende niveau 3 (IG) in de wijk 

 • Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
 • Maak jij in deze bijzondere tijd graag het verschil?

  Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wijkteam Ootmarsum heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied loopt van Ootmarsum centrum met de prachtige oude straatjes in ‘Charles Dickens’ sfeer tot het heuvelachtige platteland rondom Ootmarsum.  Als verzorgende ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wijkteam Ootmarsum is een dynamisch en zelfstandig team. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen, woonachtig in de regio van Ootmarsum; van De Lutte tot Noord Deurningen, van Denekamp tot Oldenzaal. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We hebben veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit vinden we ook belangrijk. We werken nauw samen met elkaar, maar ook met het andere wijkteam in Ootmarsum. Zo hebben we met elkaar een team van maar liefst 25 zorgprofessionals!  Alle tijd voor een kop koffie, de werkdag door nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als team groeien. Wanneer jij nog aan het begin van je carrière staat, kun je veel van onze ervaren collega's leren, maar ook kun je jouw frisse wind meebrengen! 

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding 
 • Jij kunt zelfstandig werken 
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn 
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. En je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!
Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Helma Mebius (06-10309685). Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy