Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Woonwelzijnsassistent, Almelo, 12 tot 16 uur

 • Maak jij graag écht contact met mensen? 
 • Wil jij graag jouw bijdrage leveren aan een schone leefomgeving van onze cliënten?
 • Draai jij jouw handen niet om voor huishoudelijke werkzaamheden?

Is jouw antwoord ja? Mooi, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Voor onze locatie Titus Brandsmahof in Almelo zijn we op zoek naar een enthousiaste en sociale collega! Met veel liefde draag jij als woonwelzijnsassistent zorg voor onze cliënten. Dit doe jij door ze elke dag een frisse en schone leefomgeving te bieden. In jouw functie zorg je ervoor dat de algemene ruimten en de persoonlijke kamers goed schoon zijn. Afhankelijk van de zelfredzaamheid van onze cliënten geef je eventueel de planten water, ruim je de kamers op, maak je de bedden netjes, maak je schoon en help je ze met de afwas. Daarnaast verzorg je ook het ontbijt, die  wordt genuttigd in de gezamenlijke huiskamer van de afdeling.

Gedurende deze werkzaamheden vind jij het leuk om een praatje te maken met cliënten. Je bent een luisterend oor en hierdoor voelen zij zich gehoord en op hun gemak bij jou. Door jouw persoonlijkheid zijn cliënten blij zijn om jou weer te zien! Van nature ben je iemand die sociaal is en je bent in staat om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen, maar houdt ook erg van orde en netheid. Jij bent iemand die samen met de cliënt bepaalt welke werkzaamheden gedaan moeten worden. Jouw persoonlijkheid maakt dat de cliënten blij zijn om jou weer te zien.

De diensten zijn veelal in de ochtenden, waarbij je zowel doordeweeks als in het weekend ingeroosterd kan worden. Als woonwelzijnsassistent kom jij terecht in een gemixt team in jaren werkervaring. Binnen dit team vullen jullie elkaar goed aan en ondersteunen jullie elkaar waar nodig. Je komt dan ook terecht in een gemoedelijk team die houden van humor!

Klinkt goed, toch?

Wie ben jij

 • Jij wil graag van waardevolle betekenis zijn voor onze cliënten
 • Je weet van aanpakken en werkt nauwkeurig
 • Jij kan goed zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je bent met jouw humor, vrolijkheid en jouw stralende persoonlijkheid iemand waar onze cliënten naar uitkijken 
 • Jij bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.416,15 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: vacature@carintreggeland.nl  

En voor inhoudelijke vragen kan je natuurlijk altijd even bellen met Lyudmila Misakian - Karamyan (planner) op telefoonnummer 06-50171643.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2024Iprivacy