Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Woonwelzijnsassistent 

 • Maak jij graag écht contact met mensen? 
 • Zou jij graag zorg willen dragen voor de schone leefomgeving van onze bewoners?
 • Heb jij affiniteit met huishoudelijke hulp?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie Anholtskamp Herike te Markelo hebben we de mogelijkheid voor jou om als Woon-welzijnsassistent te komen werken. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat de cliënten kunnen genieten van een schone leefomgeving. De cliënten hebben natuurlijk elke dag een schone leefomgeving nodig en daar zorg jij voor. Je zorgt dat de algemene ruimtes en de persoonlijke kamers schoon zijn. Je verricht deze werkzaamheden in de kamers en in de algemene ruimten van de locatie. Afhankelijk van de zelfredzaamheid van de cliënt geef je de planten water, ruim je op, maak je de bedden op, maak je schoon en help je met de afwas. Daarnaast maak je ook de koffiemachine schoon, vul je toiletpapier aan en vervang je handdoeken en theedoeken, zodat de ruimte schoon is zoals afgesproken. De cliënten zijn ook blij met het contact en het praatje met jou! Ook help je met koken en de voorbereiding hierin.

Enige ervaring met PG bewoners is een pre.

Je bent iemand die sociaal is en die in staat is om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen, maar je houdt ook erg van orde en netheid. De diensten zijn flexibel. We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is, weekenden, doordeweeks, avonden en feestdagen.

Wie ben jij

 • Je hebt passie voor de zorg
 • Je weet van aanpakken en je werkt nauwkeurig
 • Je kunt zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je houdt van een praatje
 • Je hebt humor en voor jou geldt: een dag niet gelachten is een dag niet geleefd
 • En je bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.345,78 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

Voor contact met onze recruiters

Bel: 088 367 0900

Mail: vacature@carintreggeland.nl

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy