Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Zorgregelaar

 • Ben jij graag de schakel tussen de client en de zorgleveranciers?
 • Hebben de wet en regelgevingen voor jou geen geheimen?
 • Hou jij van ervan om de spin in het web te zijn en het aanspreekpunt voor de cliënt?
 • Ben jij oplossingsgericht als de situatie daarom vraagt?

Dan gaan we graag in gesprek met jou!

In deze veelzijdige functie ben jij voor onze klanten het eerste aanspreekpunt namens de verschillende zorglocaties in het werkgebied van Almelo, Wierden, Tubbergen, Twenterand en omgeving.

Samen met de klant ga jij bekijken welke zorg- of ondersteuningsvraag nodig is en welk arrangement hier het beste bij past. Jij bent de specialist op het gebied van indicatiestelling en weet daardoor de juiste zorgarrangementen voor onze klanten op maat samen te stellen. Je denkt hierin in mogelijkheden en je bent oplossingsgericht wanneer dit nodig is. Je kunt denken aan verblijf in 1 van onze verzorgingshuizen, verpleeghuiszorg of het gebruik van de  dagbestedingen waardoor onze klant nog langer thuis kan blijven wonen. Daarbij gaat het om zowel WLZ, WMO als zorgverzekeringswet. Ook familie heeft vaak veel vragen en wensen. Jij weet door het stellen van de juiste vragen en echt te luisteren aan te sluiten bij de verschillende behoeften en de klantvraag optimaal vorm te geven.  Dankzij jouw kennis en ervaring help je de klant en diens naasten met wat hij/zij nodig heeft!

Naast het analyseren van de klantvraag regel je ook de uitvoering. Hiervoor heb je contact met medisch specialisten, informeer je tijdig betrokkenen en ben jij de schakel tussen de zorgleveranciers en de klant.  Je speelt een waardevolle rol voor de klant in deze levensfase.

Je houdt je daarnaast ook bezig met omgevingsmanagement, wachtlijstbeheer en wachtlijstbegeleiding evenals het afhandelen van crisisplaatsingen. Verder valt het regelen van overbruggingszorg/modulair pakket thuis/volledig pakket thuis onder jouw verantwoordelijkheid. Tot slot heb je een belangrijke signalerende en adviserende rol, in relatie tot processen en beleid.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en kennis van de sociale kaart
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt kennis van de zorgverzekeringswet en beleidsregels van WLZ en WMO
 • Je bent sensitief, communicatief en maakt gemakkelijk verbinding
 • Je verdiept je graag in de belevingswereld van de ander en je hebt een goede balans tussen jouw overtuigingskracht en de juiste vragen te stellen..
 • Je bent klantgericht, creatief en je toont doorzettingsvermogen en geduld binnen een hectische werkomgeving   
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs  

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende plek in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team, in een dynamische organisatie, dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen.
 • Afhankelijk van kennis en ervaring kun je starten met een contract voor onbepaalde tijd. Of we starten met een jaarcontract met de mogelijkheid dat dit daarna wordt omgezet naar een vast dienstverband.
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg.
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 50 maximaal € 3.942,98 Bruto per maand op basis van 36 uur.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een structurele eindejaarsuitkering.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons ook minstens zo belangrijk is en onderdeel van onze visie, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. En dat is belangrijk! Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland? 

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon Kerkhoff (Manager Client en Markt) via het emailadres m.kerkhoff@carintreggeland.nl

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Solliciteren kan tot en met 20 mei. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 24 en 25 mei. 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Zo is het om in de Wijkzorg te werken >

 

“Je doet er toe. Dat merk je”. Collega's aan het woord. 
 

Lees meer over werken in een verpleeghuis >

 

Onze visie vind je overal bij Carintreggeland terug. 
 

Lees meer over ons >

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teams en hun dagelijks werk in beeld >

 

Wij helpen je graag aan 

een (loop)baan bij Carintreggeland

 

Jouw verhaal, wensen en behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij stellen ons steeds de vraag: “wat heb jij nodig om waardevol te werken.”

Vanuit persoonlijk contact met ons, recruiters, zoeken we actief voor jou de baan die bij jou het beste past.

 

        

Volg ons op

 

 

 

 

©Carintreggeland 2021Iprivacy